MD-TA TRANSMITTER TEMPERATUR INTEGRASI

Katrangan singkat:

Pemancar suhu kompak MD-TA minangka pemancar suhu ultra-stabil terintegrasi kanthi sensor suhu presisi tinggi PT100 impor internal. Iki nggunakake sirkuit kompak kanthi input lan output isolasi.

Pemancar suhu iki nggunakake desain sirkuit proteksi pencahayaan lan gangguan transien cepat (kelompok pulsa) anti-listrik. Iki nduweni fungsi proteksi cahya sing nglindhungi kilat

indeks tekan petir induksi (≤iA4000V) kaping 5 terus-terusan tanpa karusakan ing peralatan. Input lan output bisa nahan gangguan iA4000V saka transien cepet listrik (klompok pulsa). Produk iki bisa nglindhungi karusakan kanthi efektif amarga petir induksi utawa wiwitan lan mandheg fasilitas listrik dhuwur ing sistem pasokan listrik, kesalahan sirkuit, operasi peralatan inverter lan tukang las listrik ing situs konstruksi lsp. Produk iki bisa nyegah karusakan sing disebabake kanthi efektif kanthi kilat induksi utawa mandheg peralatan listrik dhuwur ing sistem pasokan listrik, kegagalan garis, operasi switching, operasi peralatan konversi frekuensi, lan mesin las nalika konstruksi lapangan   

Probe lan omah produk digawe saka baja tahan karat 316L, strukture dilas laser, lan garis sambungan nggunakake plug-in aviation anti banyu IP67, sing njamin stabilitas jangka panjang lan keandalan produk.


Detail Produk

Tag Produk

Karakteristik Teknis:

● Desain integral, struktur kompak, diameteripun maksimal 18mm

● 4 ~ 20mA output, desain anti-gangguan sing kuat

● Desain sirkuit nggunakake proteksi petir lan gangguan transien (kelompok pulsa) anti-listrik

● Desain konsumsi daya sing paling sithik

● Siji lan cangkang stainless steel 316L

Aplikasi :

● Dhukungan instrumentasi ● Laboratorium ● Mesin konstruksi  

● Baris produksi otomatis ● Petrokimia ● Pemantauan lingkungan

Parameter Teknis :

Kisaran -50 ~ 255 ℃ (Output : 4-20mA)
-200 ~ 500 ℃ (PT100 resistensi platinum opsional)
Akurasi 0,2 ℃
Output 4-20mA
Matesi saiki <25mA
Pasokan listrik 9 ~ 30V (Biasane 24VDC)
Wektu nanggepi 1 detik
Koefisien drift suhu 0,005% FS / 1 ℃ (Nilai khas)
Suhu lingkungan -40 ~ 85 ℃
Perlindhungan petir 4000V (≤5 kaping)
Klompok anti-nadi 4000V
Gangguan frekuensi anti-radio > 10V / m (80MHz… 1000MHz)
Diameteripun Probe 6mm (disesuaikan)
Sambungan G1 / 4 M20 * 1.5 (disesuaikan)
Bahan konektor 316SS
Bahan cangkang 316SS
Pangukuran Medium Gas lan cairan kompatibel karo 316 stainless steel
Rating IP IP67
Metode outlet Colokan penerbangan anti banyu M12
Perlindhungan produk Perlindhungan polaritas mbalikke

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita