LAYANAN OEM & ODM

Solusi layanan lengkap, layanan OEM / ODM lan dhukungan eksklusif.

● Desain lan pangembangan produk

● Kontrol kualitas lan kepatuhan

● Produksi, produksi lan kemasan

● Opsi pesenan lan opsi alokasi fleksibel

● Dhukungan teknis

Apa ing AsiaAmerika UtaraEropa lan negara liyane, kita wis nyedhiyakake layanan OEM berkualitas kanggo industri global suwene wis pirang-pirang taun, lan njupuk Mode kerjasama OEM / ODM minangka strategi inti pangembangan jangka panjang perusahaan. Ngatur paramèter produk, label, kemasan, pandhuan, pangiriman lan proses liyane miturut kabutuhan pelanggan, lan nindakake kontrol kualitas sing ketat miturut syarat pelanggan.

Nggedhekake portofolio produk lan nambah macem-macem produk sing sampeyan tawakake.

Sampeyan bisa kanthi gampang nganyari desain sing ana utawa ngrancang produk sing anyar. Kanthi desain khusus lan keahlian pangembangansampeyan bisa nyedhiyakake lini produk sing kuat, andal lan maneka warna kanggo para pelanggan.

kita nyedhiyakake produk lan layanan khusus kanggo ngatasi kebutuhan aplikasi ing macem-macem lingkungan industri lan pelanggan, kanggo nggawe produk sing cocog karo peralatan otomatisasi mekanik utawa kabutuhan eksperimen. Nganti saikikita duwe luwih saka 40 paten penemuan nasional lan paten model utilitas ing pengukur tekanan digital, sensor tekanan, kontrol tekanan cerdas, sensor nirkabel, pangukuran tekanan lan sistem kontrollsp.