CONTROLLER TEKANAN DIGITAL

  • MD-S600EZ DIGITAL PRESSURE CONTROLLER

    MD-S600EZ Kontrol Tekanan DIGITAL

    4 digit LED kanggo nuduhake tekanan kanthi nyata

    Dilengkapi sensor tekanan presisi tinggi,

    Output sinyal relay, watesan ndhuwur lan ngisor bisa diatur

    Kontrol tundha, kontrol mbalikke, proteksi kebocoran tekanan, proteksi sandhi

  • MD-S800 ECONOMIC DIGITAL PRESSURE CONTROLLER

    MD-S800 Kontrol Tekanan DIGITAL EKONOMI

    4 digit LED kanggo nuduhake tekanan kanthi nyata

    Dilengkapi sensor tekanan presisi tinggi, kisaran 0 ~ 1… 600bar

    Output sinyal relay, wates bisa diatur

    Kontrol tundha, proteksi sandhi, kontrol mbalikke

  • MD-S800EZ DIGITAL PRESSURE CONTROLLER

    MD-S800EZ CONTROLLER TEKANAN DIGITAL

    4 digit LED kanggo nuduhake tekanan kanthi nyata

    Dilengkapi sensor tekanan presisi tinggi,

    Output sinyal relay, watesan ndhuwur lan ngisor bisa diatur

    Kontrol tundha, kontrol mbalikke, proteksi kebocoran tekanan, proteksi sandhi

  • MD-S800V VACUUM PRESSURE CONTROLLER

    Kontroler TEKANAN VACUUM MD-S800V

    4 digit LED kanggo nuduhake tekanan kanthi nyata

    Dilengkapi sensor tekanan presisi tinggi

    Output sinyal relay, wates bisa diatur

    Kontrol tundha, proteksi sandhi, kontrol mbalikke

  • MD-S900EZ  DIGITAL PRESSURE CONTROLLER

    MD-S900EZ CONTROLLER TEKANAN DIGITAL

    4 digit LED kanggo nuduhake tekanan kanthi nyata

    Dilengkapi sensor tekanan presisi tinggi,

    Output sinyal relay, watesan ndhuwur lan ngisor bisa diatur

    Kontrol tundha, kontrol mbalikke, proteksi kebocoran tekanan, proteksi sandhi

  • MD-S910 ECONOMIC DIGITAL PRESSURE SWITCH:

    MD-S910 SWITCH TEKANAN DIGITAL EKONOMI:

    4 digit LED kanggo nuduhake tekanan kanthi nyata

    Telung unit tekanan kasedhiya: Mpa Kgf Psi

    Output sinyal relay, watesan ndhuwur lan ngisor bisa diatur

    Kontrol tundha, kontrol mbalikke, proteksi kebocoran tekanan, proteksi sandhi