GAUGE KONTAK Listrik DIGITAL

  • MD-S625EZ DIGITAL ELECTRO CONNECTING PRESSURE SWITCH

    MD-S625EZ DIGITAL ELECTRO CONNECTING PRESSURE SWITCH

    LED 4 digit sing nuduhake tekanan kanthi nyata

    Telung unit tekanan kasedhiya, siji tombol kanggo ngilangi nol

    Presisi dhuwur; suwe ngladeni; kejut lan resistensi pengaruh sing apik

    Mode sambung padha karo elektro mekanik sing ngukur tekanan

  • MD-S825EZ DIGITAL ELECTRO CONNECTING PRESSURE SWITCH

    MD-S825EZ DIGITAL ELECTRO CONNECTING PRESSURE SWITCH

    LED 4 digit sing nuduhake tekanan kanthi nyata

    Telung unit tekanan kasedhiya, siji tombol kanggo ngilangi nol

    Presisi dhuwur; suwe ngladeni; kejut lan resistensi pengaruh sing apik

    Mode sambung padha karo elektro mekanik sing ngukur tekanan

  • MD-S925EZ DIGITAL ELECTRO CONNECTING PRESSURE SWITCH

    MD-S925EZ DIGITAL ELECTRO CONNECTING PRESSURE SWITCH

    LED 4 digit sing nuduhake tekanan kanthi nyata

    Telung unit tekanan kasedhiya, siji tombol kanggo ngilangi nol

    Presisi dhuwur; suwe ngladeni; kejut lan resistensi pengaruh sing apik

    Mode sambung padha karo elektro mekanik sing ngukur tekanan

  • MD-S925M THREE SCREEN DIGITAL ELECTRIC CONTACT PRESSURE GAUGE

    MD-S925M TIGA SCREEN DIGITAL LAMPIRAN TEKANAN GAUGE

    Pengukur tekanan kontak listrik digital telung layar yaiku pengukur tekanan kontak listrik digital multi-tampilan. Layar utama nampilake pangowahan tekanan kanthi nyata, loro layar sekunder nampilake angka alarm ngisor lan ndhuwur. Pangguna kanthi intuitif bisa ndeleng tekanan alarm lan tekanan wektu nyata. Pangguna bisa nyetel nilai tekanan kanthi gampang lan intuisi kanthi mencet tombol.

    Produk iki bisa milih instalasi aksial lan radial, cangkang SS 304, diameter 100mm

    Alat ukur tekanan kontak listrik listrik digital biasane kanggo ngganti alat ukur tekanan kontak listrik mekanik tradisional, dadi metode output kontrol padha karo kontak listrik mekanik tradisional (garis umum, alarm dhuwur, alarm kurang), lan pangguna bisa ngetutake cara Kabel mekanik kanggo ngukur tekanan kontak listrik

    Amarga sensor tekanan internal, cocog banget kanggo digunakake ing kahanan sing asring ngalami tekanan kejut lan geter ing situs sing kuwat. Nduweni ciri anti geter, umur dawa, operasi sederhana lan tampilan bening.