PRODUK

  • MD-S2201 SERIES DIFFERENTIAL PRESSURE GAUGE

    MD-S2201 SERI BERBEDA TEKANAN

    KARAKTER TEKNIK

    Sensor tekanan diferensial mikro sing diimpor kanthi akurasi dhuwur lan stabilitas sing apik

    Multiple pressure pressure switching

    Alarm meksa dhuwur / kurang, alarm swara / cahya bisa disetel

    Fungsi multi: urip / mateni, mbusak, ngrekam puncak, swara lan weker cahya

    Didhukung dening 2 batere AA, sing tahan luwih saka 12 wulan

  • MD-S280 INTELLIGENT DIGITAL PRESSURE GAUGE

    MD-S280 GAJI TEKANAN DIGITAL INTELIGEN

     LCD 4 digit sing nuduhake tekanan kanthi akurat

    Piranti tekanan sing beda-beda sing bisa dipilih, ora ana reresik, lampu latar, utawa mateni  

    Desain batere, daya listrik tetep bisa digunakake sajrone 12 wulan

    Sensor tekanan presisi tinggi, akurasi paling dhuwur dadi 0,4% FS, 0,2% FS

    Tampilan persentase tekanan

  • MD-S270 WIRELESS DIGITAL PRESSURE GAUGE

    MD-S270 WIRELESS PRESSURE GAUGE

    Pengukur tekanan digital nirkabel seri MD-S270 dikembangake kanthi mandhiri dening Shanghai Meokon. Pengukur tekanan digital transmisi nirkabel daya rendah kanthi daya batere.

    Serangkaian pengukur tekanan digital digital kasedhiya ing macem-macem mode transmisi nirkabel, kalebu macem-macem opsi transmisi GPRS / LORa / NB-iot. Serangkaian produk iki nganggo casing aluminium cor tahan ledakan lan 304 sendi stainless steel. Dilengkapi sensor tekanan presisi tinggi lan layar tampilan kristal cair LCD. Iki bisa ngukur medium gas, cair lan minyak non-korosif, lan nduweni ciri medium lan kompatibilitas. Nduwe macem-macem fungsi tambahan kayata ngresiki, lampu latar, urip / mateni, ngoper unit, lan alarm voltase kurang.

  • MD-G501 Miniature wireless pressure sensor

    MD-G501 ​​Sensor tekanan nirkabel miniatur

    Ukuran cilik, maksimal dhuwur 82.5mm

    Transmisi Bluetooth, jarak paling dawa luwih saka 20 meter

    Macem-macem fungsi: unit switch, nul ngresiki, alarm lan fluktuasi ambang alarm fluktuasi

    Daya batere, desain daya listrik tetep bisa digunakake sajrone 12 wulan

    Ndhukung konfigurasi Bluetooth lan konfigurasi parameter remot nganggo gateway Bluetooth. nyuda biaya pangopènan

  • MD-TB EXPLOSION-PROOF TEMPERATURE TRANSMITTER

    MD-TB EXPLOSION-PROOF TEMPERATURE TRANSMITTER

    Pemancar suhu bukti ledakan MD-TB yaiku pemancar suhu cerdas saklar, sensor suhu presisi tinggi PT100 impor internal, dilengkapi papan sirkuit pemancar suhu cerdas digital, desain input lan isolasi output.

  • MD-TA INTEGRATED  TEMPERATURE TRANSMITTER

    MD-TA TRANSMITTER TEMPERATUR INTEGRASI

    Pemancar suhu kompak MD-TA minangka pemancar suhu ultra-stabil terintegrasi kanthi sensor suhu presisi tinggi PT100 impor internal. Iki nggunakake sirkuit kompak kanthi input lan output isolasi.

    Pemancar suhu iki nggunakake desain sirkuit proteksi pencahayaan lan gangguan transien cepat (kelompok pulsa) anti-listrik. Iki nduweni fungsi proteksi cahya sing nglindhungi kilat

    indeks tekan petir induksi (≤iA4000V) kaping 5 terus-terusan tanpa karusakan ing peralatan. Input lan output bisa nahan gangguan iA4000V saka transien cepet listrik (klompok pulsa). Produk iki bisa nglindhungi karusakan kanthi efektif amarga petir induksi utawa wiwitan lan mandheg fasilitas listrik dhuwur ing sistem pasokan listrik, kesalahan sirkuit, operasi peralatan inverter lan tukang las listrik ing situs konstruksi lsp. Produk iki bisa nyegah karusakan sing disebabake kanthi efektif kanthi kilat induksi utawa mandheg peralatan listrik dhuwur ing sistem pasokan listrik, kegagalan garis, operasi switching, operasi peralatan konversi frekuensi, lan mesin las nalika konstruksi lapangan   

    Probe lan omah produk digawe saka baja tahan karat 316L, strukture dilas laser, lan garis sambungan nggunakake plug-in aviation anti banyu IP67, sing njamin stabilitas jangka panjang lan keandalan produk.

  • MD-HT101 SERIES DIGITAL TEMPERATURE AND HUMIDITY SENSORS

    MD-HT101 SERI TEMPERATUR DIGITAL lan SENSOR HUMIDITY

    68x50mm tampilan LCD layar gedhe

    Desain anti-gangguan, output sing diisolasi

    Opsional 4 ~ 20mA utawa RS485 output

    Probe pamisah opsional

    Dhukungan pilihan independen saka jangkoan lan konfigurasi parameter utama

  • MD-T 2088 Temperature Transmitter

    Pemancar Suhu MD-T 2088

    MD-T2088 minangka pemancar suhu digital kanthi tampilan, sensor suhu presisi tinggi internal, kanthi akurat bisa nampilake suhu kanthi nyata, lan bisa ngirim sinyal suhu saka jarak adoh, kanthi presisi tinggi lan stabilitas jangka panjang.

    Pemancar suhu iki nggunakake layar tampilan LCD, kanthi macem-macem fungsi kayata ngoper Celsius / Fahrenheit, koreksi skala penuh, penyaringan digital, lsp., Operasi sederhana lan instalasi sing gampang.

    Produk iki bisa ngukur banyu, minyak, udara lan media non-korosif liyane dadi stainless steel. PT100 presisi tinggi digunakake minangka elemen pangukuran suhu. Cara pangukuran nggunakake sisipan kontak probe suhu, lan sirkuit nindakake kompensasi suhu sekitar 0-60.

  • MD-G101 SERIES   HIGH-PRECISION PRESSURE TRANSMITTER

    MD-G101 TRANSMITTER PRESSURE PRESSURE PRESSURE HEBAT

    * Jangkauan tekanan -0.1MPa ~ 100MPa (opsional)

    * Diafragma stainless steel 316L, kompatibilitas media sing kuwat

    * Multiple sinyal output kasedhiya: 4-20mA / 0-5V / 0-10V / RS485

    * Multiple sambungan lan outlet kasedhiya

  • MD-G103 SERIES  COMPACT PRESSURE TRANSMITTER

    MD-G103 TRANSMITTER TEKANAN COMPACT SERIES

    ● Ukuran cilik, diameter maksimal 22mm, dawa awak <60mm

    ● Ngadopsi struktur integrasi las laser

    ● Ngadopsi sensor silikon sing sumebar minangka elemen sensitif tekanan kanthi sensitivitas dhuwur

    ● 4-20mA / 0-5V / 0-10V / 0.5-4.5V

  • MD-G105   LOW POWER CONSUMPTION PRESSURE TRANSMITTER

    MD-G105 TRANSMITTER TEKANAN CONSUMPTION LOW POWER

    ● Desain konsumsi daya sithik, catu daya 3,3V utawa 5V

    ● 0,5-2.5V utawa output RS485 opsional

    ● Diafragma stainless steel 316L, resistensi pengaruh sing apik

    ● Proses las laser kanggo nyegah bocor, desain anti banyu IP68

  • MD-G106 SERIES ECONOMIC PRESSURE TRANSMITTER

    MD-G106 TRANSMITTER TEKANAN EKONOMI SERI

    ● Ngadopsi stainless steel, desain kompak, tahan kejut sing kuat

    ● Struktur kompak, gampang dipasang

    ● Macem-macem instalasi outlet lan utas

    ● Hemat biaya, cocog kanggo dhukungan skala gedhe kayata pompa banyu lan kompresor udara