PROFIL PERUSAHAAN

Sapa Kita?

MEOKON SENSOR TECHNOLOGY (SHANGHAI) CO. LTD didegaké ing taun 2008. Iki minangka panyedhiya layanan Antarmuka adhedhasar sensor cerdas. Sawise luwih saka 10 taun pembangunan lan inovasi terus-terusan, MEOKON dadi pabrikan instrumen tekanan lan kondhang misuwur ing China. Ing bidang manufaktur tekanan, MEOKON wis nggawe teknologi lan kaluwihan merek utamane, utamane ing bidang aplikasi hidrolik, pompa lan kompresor udara, MEOKON wis dadi merek utama China.

Apa sing Ditindakake?

MEOKON minangka perusahaan teknologi sing dhuwur lan anyar lan produk unggulan: pengukur tekanan digital, saklar tekanan digital, kontrol tekanan cerdas, sensor tekanan lan pemancar tekanan, instrumen. Iki minangka R&D, desain, produksi, lan penjualan ing sak unit profesional. Kita duwe luwih saka 100 jinis spesifikasi sensor lan instrumen ngirim. Miturut syarat pelanggan, macem-macem jinis sensor, peralatan kontrol tampilan lan sistem kontrol ukuran bisa disesuaikan. Produk MEOKON umume digunakake ing bidang iki: kompresor udara, profesi mobil, tekanan spurt & hidrolik, sistem pasokan banyu, nyedhiyakake macem-macem sensor, instrumen transmisi, ngukur lan ngontrol perkakas, sistem akuisisi tanggal. Kontrol kualitas ketat ditindakake sajrone proses produksi. Produk kami nduweni standar standar industri, kayata CE, CPA. Liyane, kita duwe klompok staf lan budaya perusahaan sing apik: rapat olahraga, pertunjukan budaya, pesta, pariwisata lan kegiatan liyane. MEOKON pancen ngarep-arep kerja sama sampeyan!

Napa Pilih kita?

Piranti Pabrik Hi-Tech

Peralatan manufaktur inti kita diimpor langsung saka AS lan Jerman

Kekuwatan R&D Kuat

Kita duwe 20 insinyur ing pusat R&D, 7 insinyur perangkat lunak, lan 13 insinyur perangkat keras.

Kontrol kualitas strik

Kita bakal mriksa kualitas sing ketat kanggo mlebu lan priksa 100% mlebu.

OEM & ODM Ditampa

Produk khusus kasedhiya. Sugeng diparingi ide karo kita, ayo bareng-bareng nggawe urip luwih kreatif.

Lokakarya kita

Kita duwe luwih saka 30 buruh ing bengkel lan kabeh wis latihan kanthi profesional. Umume instrumen tes kita diimpor saka AS lan Jerman sing bakal njamin akurasi lan kualitas. Output tahunan meh 400.000 lembar (2018). 

04
03-1
04-3
04-2
04-1
04-5

Departemen R&D

R&D minangka departemen independen ing perusahaan kita lan uga duwe peran gedhe ing pangembangan. Perusahaan kita saiki duwe udakara 20 insinyur, 7 insinyur perangkat lunak, lan 13 insinyur perangkat keras. Algoritma PCB inti lan perangkat lunak inti kabeh ditindakake dening para insinyur! Ing ngisor iki sawetara gambar kanggo referensi sampeyan

03
05

Sejarah Pengembangan

fzs

Tim Kita

MEOKON saiki duwe luwih saka 70 buruh lan luwih saka 80% duwe gelar Sarjana. 

Budaya Perusahaan

Merek global didhukung dening budaya perusahaan. Kita ngerti manawa budaya perusahaan dheweke mung bisa digawe liwat Impact, Infiltration lan Integrasi. Pangembangan klompok kita wis didhukung dening nilai-nilai inti sajrone taun kepungkur -------Inovasi, integritas, kerjasama, Efisien.

Inovasi

Inovasi minangka jiwa.
Inovasi ndadekake kita beda
Kita terus nggawe solusi anyar kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan lan nemokake saben tantangan

integritas

Kejujuran ora mung kabecikan, nanging uga semangat profesional

MEOKO butuh wong sing jujur, wong sing jujur, perusahaan sing jujur, bisa uga alon banget ing jangka pendek, nanging mesthi bakal stabil

Efisien

Cara sing efisien bakal nggawe kita luwih efektif ing kerja. Cara kerja sing efisien lan manajemen wektu sing cukup bisa nindakake kabeh jinis pekerjaan kanthi apik 

Kerja sama

Semangat tim minangka landasan pembangunan cepet kita;

Bekerjasama karo siji lan liyane lan sinau saka saben kekuwatan kanggo ngrampungake kekurangane supaya bisa muter kanthi lengkap

Sawetara Klien Kita

KERJA-KEREN AWESOME sing TEAMI KANGGO DIREKRIMI KANG KLIEN!

Sertifikat Perusahaan Kami lan Sawetara Paten

Pameran sing dirawuhi

EXHIBITION

Layanan Kita

Layanan Pra-Penjualan

Sawise Layanan

Dhukungan pitakon lan konsultasi, luwih saka 10 taun pengalaman teknis
Layanan teknis insinyur sales siji-siji
Baris layanan panas kasedhiya ing 24 jam, direspon sajrone 8 jam

Evaluasi peralatan pelatihan teknis
Instalasi lan debugging troubleshoot
Nganyari lan ngapikake pangopènan
Garansi setaun. Nyedhiyakake dhukungan teknis kabeh umur kanggo produk
Tetep ngubungi kabeh-umur karo klien, entuk saran babagan panggunaan peralatan lan gawe kualitas produk terus-terusan sampurna