SAMPEL GRATIS

Sugeng rawuh!

Kita tansah menehi saran marang para pelanggan supaya ngevaluasi kinerja produk ing lini produksi sadurunge dituku. Pelanggan bisa milih produk sing tepat dhisik banjur nyoba kanthi gratis sadurunge tuku sing nyata.

Pengin langsung nyoba nyoba gratis? Hubungi kita liwat email.

Coba isi produk lan aplikasi sing sampeyan minat, supaya bisa ngubungi sampeyan sanalika bisa!

Shanghai Mingkong Sensor Technology Co., Ltd.

Kantor Pusat

No.58, Dalan Yaojiabang, Distrik Qingpu, Shanghai

Hotline: + 86-21-57780480-816

Email: sarah@meokon.com.cn