PRODUK FITUR

Babagan Kita

  • gst

MEOKON SENSOR TECHNOLOGY (SHANGHAI) CO. LTD didegaké ing taun 2008. Iki minangka panyedhiya layanan Antarmuka adhedhasar sensor cerdas. Sawise luwih saka 10 taun pembangunan lan inovasi terus-terusan, MEOKON dadi pabrikan instrumen tekanan lan kondhang misuwur ing China. Ing bidang manufaktur tekanan, MEOKON wis nggawe teknologi lan kaluwihan merek utamane, utamane ing bidang aplikasi hidrolik, pompa lan kompresor udara, MEOKON wis dadi merek utama China.

WILAYAH APLIKASI

KUNJUNG PELANGGAN Warta

Endi jajaran Bisnis kita: Nganti saiki kita wis nggawe sistem agen prosy ing Algeria, Mesir, Iran, Afrika Selatan, India, Malaysia lan Negara-negara Asia Tenggara liyane. Uga ing Timur Tengah lan Amerika Selatan. Kita duwe mitra lan akeh pelanggan.