MD-S280 GAJI TEKANAN DIGITAL INTELIGEN

Katrangan singkat:

 LCD 4 digit sing nuduhake tekanan kanthi akurat

Piranti tekanan sing beda-beda sing bisa dipilih, ora ana reresik, lampu latar, utawa mateni  

Desain batere, daya listrik tetep bisa digunakake sajrone 12 wulan

Sensor tekanan presisi tinggi, akurasi paling dhuwur dadi 0,4% FS, 0,2% FS

Tampilan persentase tekanan


Detail Produk

Tag Produk

Karakteristik Teknis:

 LCD 4 digit sing nuduhake tekanan kanthi akurat

Piranti tekanan sing beda-beda sing bisa dipilih, ora ana reresik, lampu latar, utawa mateni  

Desain batere, daya listrik tetep bisa digunakake sajrone 12 wulan

Sensor tekanan presisi tinggi, akurasi paling dhuwur dadi 0,4% FS, 0,2% FS

Tampilan persentase tekanan

Pengukur iki minangka pengukur tekanan digital presisi tinggi lan cerdas. Nduwe sensor presisi tinggi lan nampilake tekanan kanthi akurat, kanthi LCD ukuran gedhe. Nduweni macem-macem fitur, kayata reresik nol, lampu latar, tombol on / off, unit, alarm kurang voltase. Lan luwih gampang dipasang lan gampang dioperasikake.

Permukaan lan konektor produk yaiku 304SS. Bisa digunakake kanggo ngukur gas, cairan, minyak lan medium stainless steel non-korosif. Iki ditrapake kanggo lapangan iki: pangukuran tekanan portebel, dhukungan peralatan, kalibrasi peralatan.

Aplikasi:

Industri mesin lan elektronik Alat pendhukung instrumen

Laboratorium tekanan Otomatisasi teknik mekanik

Ganti pangukuran tekanan pitunjuk

c4

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita