MD-S2201 SERI BERBEDA TEKANAN

Katrangan singkat:

KARAKTER TEKNIK

Sensor tekanan diferensial mikro sing diimpor kanthi akurasi dhuwur lan stabilitas sing apik

Multiple pressure pressure switching

Alarm meksa dhuwur / kurang, alarm swara / cahya bisa disetel

Fungsi multi: urip / mateni, mbusak, ngrekam puncak, swara lan weker cahya

Didhukung dening 2 batere AA, sing tahan luwih saka 12 wulan


Detail Produk

Tag Produk

Karakteristik Teknis:

Sensor tekanan diferensial mikro sing diimpor kanthi akurasi dhuwur lan stabilitas sing apik

Multiple pressure pressure switching

Alarm meksa dhuwur / kurang, alarm swara / cahya bisa disetel

Fungsi multi: urip / mateni, mbusak, ngrekam puncak, swara lan weker cahya

Didhukung dening 2 batere AA, sing tahan luwih saka 12 wulan

Pengukur tekanan diferensial seri MD-S220 nggunakake sensor tekanan diferensial asli minangka elemen pengesan tekanan, dikombinasikake karo sirkuit AC digital tenaga ultra-rendah, sing nduweni karakteristik akurasi dhuwur lan stabilitas jangka panjang. Cara instalasi padha karo pengukur tekanan diferensial mekanik, sing gampang digunakake kanggo insinyur nginstal lan debug ing situs.

Pengukur tekanan diferensial iki bisa digunakake kanggo ngukur lan ngontrol tekanan diferensial presisi tinggi ing kamar sing resik, ruang operasi, kamar sing resik, sistem ventilasi, lan pengujian kipas.

Parameter Teknis

Kisaran -30 ~ 30 / -60 ~ 60 / -125 ~ 125 / -250 ~ 250 / -500 ~ 500Pa-1 ~ 1 / -2.5 ~ 2.5 / -5 ~ 5kPa
Tekanan kakehan > 7kPa (< kisaran 2kPa) range kisaran 5x (kisaran ≥2kPa)
Refresh rate 0,5S
Akurasi 2% FS (≤100Pa) 1% FS (> 100Pa)
Stabilitas jangka panjang Biasane: ± 0,25% FS / taun
Mlayu suhu nol Biasane: ± 0,02% FS / ℃, maksimum ± 0,05% FS / ℃
Pasokan listrik 3V (2 batere AA) 24VDC (opsional)
Saiki digunakake 0,01mA (kahanan non-weker)
Suhu operasi -20 ~ 80 ℃
Suhu kompensasi 0 ~ 40 ℃
Suhu panyimpenan -40 ~ 85 ℃
Perlindhungan listrik Perlindhungan anti-malik
Rating IP IP 54
Media pangukuran Hawane resik
Sambungan Nozel udara 4mm
Bahan cangkang PA 66
Sertifikat produk CE

Kanthi aplikasi teknologi canggih sing nyepetake kayata Internet of Things, data amba, intelijen buatan, lan 5G, pangembangan ekologi cerdas kanthi bertahap dadi arus utama. Apa kutha sing cerdas, keamanan cerdas, utawa pabrik cerdas, keamanan cerdas, panjaluk meter cerdas saya saya tambah. Amarga alasan iki, macem-macem instrumen lan meter sing dilengkapi sensor canggih wis akeh digunakake.

Ing sawetara skenario aplikasi khusus, amarga sarat sing ketat banget ing lingkungan njero ruangan utawa lingkungan kerja, dibutuhake pemantauan tekanan waktu nyata lan akurat kanggo tekanan diferensial. Kanggo nanggepi kahanan pasar iki, Meokon nggabungake kapabilitas R&D perusahaan kanggo ngrancang lan nggawe pangukur tekanan diferensial digital seri MD-S220, lan ngrencanakake bakal diluncurake kanthi resmi ing pasar ing wektu sing cedhak supaya bisa nyukupi kebutuhan nyata para pelanggan. Dadi, apa kaluwihan sing bisa dipuji saka produk anyar blockbuster iki?

Kaping pisanan, pengukur tekanan diferensial digital seri MD-S220 sing bakal diluncurake Meokon "rong bunder", ora mung nggunakake sensor tekanan diferensial asli minangka elemen pengesan tekanan, nanging uga dilengkapi kahanan digital daya ultra-rendah sirkuit Akurasi lan stabilitas apik banget, lan akurasi luwih apik tinimbang 1% FS, lan kauntungan relatif jelas.

Kapindho, ngelingi kerumitan lingkungan aplikasi sing nyata, pengukur tekanan diferensial digital seri MD-S220 nggunakake metode instalasi sing padha karo pengukur tekanan diferensial mekanik, sing ngidini para insinyur bisa entuk luwih akeh nalika nginstal lan debugging ing situs, lan nambah efisiensi panginstalan lan debugging, lan ngindhari sawetara kesalahan sing ora perlu utawa bebaya sing didhelikake, bisa dingerteni banget.

pro (1)

Kanthi krenjang sing dipasang, gampang dipasang ing situs

Sing nomer telu, kanthi nggunakake skenario aplikasi sing beda lan kebutuhan sing dibedakake karo pelanggan, pangukur tekanan diferensial digital seri MD-S220 bisa ngoper macem-macem unit tekanan, sing gampang digunakake pangguna kanggo nyetel sing cocog miturut kabutuhan dhewe. Sanalika, produk anyar iki uga duwe macem-macem fungsi, kalebu urip lan mateni, nol ulang, rekaman puncak, lsp. Sing bebas kuwatir.

pro (2)

MD-S220Series

Fitur produk liyane:

Nggunakake sensor tekanan diferensial mikro sing diimpor

Alarm swara lan voltase dhuwur lan kurang

Desain konsumsi daya paling sithik, bisa tahan luwih saka 18 wulan

Sertifikat bledosan lan sertifikasi CE

Ngoper unit tekanan akeh

Stabilitas jangka panjang sing apik

Akurasi luwih apik tinimbang 1% FS

Siji fungsi reset tombol

Macem-macem skenario, macem-macem aplikasi

proimg1
proimg2

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita