SWITCH PRESSUER DIGITAL

  • MD-S628E DIGITAL PRESSURE SWITCH

    MD-S628E SWITCH PRESSURE DIGITAL

    Diameter 60MM, cangkang 304SS

    Radial lan aksial dipasang

    Piranti tekanan sing beda bisa dipilih, siji tombol kanggo ngilangi nol

    Sinyal output relay dobel, saben klompok kanthi NO / NC, prabédan bali disetel independen

    Mode koneksi kaping pirang-pirang, digunakake minangka pengontrol, saklar, pengukur tekanan elektro digital

  • MD-S650 DIGITAL PRESSURE SWITCH

    MD-S650 SWITCH PRESSURE DIGITAL

    4 digit LED, Acc. > 0,5% FS

    Multiple pressure unit, siji tombol kanggo nul ngresiki

    Dilengkapi braket lan sekring sing dipasang

    Sinyal output relay dobel, saben klompok kanthi setting histeresis biasane mbukak lan tertutup

  • MD-S710 ELECTRONIC PRESSURE SWITCH

    MD-S710 SWITCH tekanan listrik

    * Range : -0.1MPa ~ 60MPa (opsional)

    * Struktur integral, kejut lan tahan geter

    * Ukuran kompak, gampang dipasang

    * Reaksi cepet lan umur layanan dawa

    * Output : NPN utawa PNP

  • MD-S828  ECONOMIC DIGITAL PRESSURE SWITCH

    MD-S828 SWITCH TEKANAN DIGITAL EKONOMI

    4 digit LED kanggo nuduhake tekanan kanthi nyata

    Multiple pressure unit, siji tombol kanggo nul ngresiki

    Piranti tekanan sing beda bisa dipilih, siji tombol kanggo ngilangi nol

    Sinyal output relay dobel, saben klompok kanthi NO / NC, prabédan bali disetel independen

    Mode koneksi kaping pirang-pirang, digunakake minangka pengontrol, saklar, pengukur tekanan elektro digital

  • MD-S828EZ DIGITAL PRESSURE SWITCH

    MD-S828EZ SWITCH PRESSURE DIGITAL

    Dhiameter 80MM, cangkang 304SS

    Radial lan aksial dipasang

    Piranti tekanan sing beda bisa dipilih, siji tombol kanggo ngilangi nol

    Sinyal output relay dobel, saben klompok kanthi NO / NC, prabédan bali disetel independen

    Mode koneksi kaping pirang-pirang, digunakake minangka pengontrol, saklar, pengukur tekanan elektro digital

  • MD-S928EZ DIGITAL PRESSURE SWITCH

    MD-S928EZ SWITCH PRESSURE DIGITAL

    Diameter 100MM, cangkang 304SS

    Radial lan aksial dipasang

    Piranti tekanan sing beda bisa dipilih, siji tombol kanggo ngilangi nol

    Sinyal output relay dobel, saben klompok kanthi NO / NC, prabédan bali disetel independen

    Mode koneksi kaping pirang-pirang, digunakake minangka pengontrol, saklar, pengukur tekanan elektro digital