TRANSMITTER TEKANAN

  • MD-G101 SERIES   HIGH-PRECISION PRESSURE TRANSMITTER

    MD-G101 TRANSMITTER PRESSURE PRESSURE PRESSURE HEBAT

    * Jangkauan tekanan -0.1MPa ~ 100MPa (opsional)

    * Diafragma stainless steel 316L, kompatibilitas media sing kuwat

    * Multiple sinyal output kasedhiya: 4-20mA / 0-5V / 0-10V / RS485

    * Multiple sambungan lan outlet kasedhiya

  • MD-G103 SERIES  COMPACT PRESSURE TRANSMITTER

    MD-G103 TRANSMITTER TEKANAN COMPACT SERIES

    ● Ukuran cilik, diameter maksimal 22mm, dawa awak <60mm

    ● Ngadopsi struktur integrasi las laser

    ● Ngadopsi sensor silikon sing sumebar minangka elemen sensitif tekanan kanthi sensitivitas dhuwur

    ● 4-20mA / 0-5V / 0-10V / 0.5-4.5V

  • MD-G105   LOW POWER CONSUMPTION PRESSURE TRANSMITTER

    MD-G105 TRANSMITTER TEKANAN CONSUMPTION LOW POWER

    ● Desain konsumsi daya sithik, catu daya 3,3V utawa 5V

    ● 0,5-2.5V utawa output RS485 opsional

    ● Diafragma stainless steel 316L, resistensi pengaruh sing apik

    ● Proses las laser kanggo nyegah bocor, desain anti banyu IP68

  • MD-G106 SERIES ECONOMIC PRESSURE TRANSMITTER

    MD-G106 TRANSMITTER TEKANAN EKONOMI SERI

    ● Ngadopsi stainless steel, desain kompak, tahan kejut sing kuat

    ● Struktur kompak, gampang dipasang

    ● Macem-macem instalasi outlet lan utas

    ● Hemat biaya, cocog kanggo dhukungan skala gedhe kayata pompa banyu lan kompresor udara

  • MD-G201 SERIES  INDUSTRIAL PRESSURE TRANSMITTER

    MD-G201 TRANSMITTER TEKANAN INDUSTRI SERI

    * Nihan bukti-bledosan industri

    * Sertifikat bledosan lan sertifikat CE sing aman sacara intrinsik

    * Desain anti-gangguan, macem-macem proteksi, sirkuit nggunakake isolasi daya lan isolasi output

    * Sensor silikon sing diimpor

    * Rating IP67, cocog kanggo situs industri terbuka sing lingkungane cukup keras

    * 4 ~ 20mA, output RS485 (opsional)

  • MD-G202 SERIES  INDUSTRIAL PRESSURE TRANSMITTER

    MD-G202 TRANSMITTER TEKANAN INDUSTRI SERI

    * Ngadopsi cangkang bukti ledakan industri 2088

    * Desain anti-gangguan, macem-macem fungsi setelan

    * Sertifikat bledosan lan sertifikat CE sing aman sacara intrinsik

    * Dhukungan tingkat baud, alamat, setelan tetep filter (jinis RS485)

    * Ndhukung digit tampilan, koefisien filter, koefisien sensitivitas, nol jelas & fungsi liyane (jinis 4 ~ 20mA)

  • MD-G305 SERIES  HIGH FREQUENCY PRESSURE TRANSMITTER

    MD-G305 TRANSMITTER TEKANAN FREKUENSI TINGGI

    * Desain tanggapan frekuensi dhuwur, frekuensi respons paling dhuwur bisa nganti 500kHz, lan wektu respons kurang saka 2μs

    * Jarak minimum 0 ~ 1kPa, kisaran maksimal 100MPa, kisaran majemuk opsional

    * Desain paket datar ngilangi efek lumen

    * Tahan suhu dhuwur kanthi cepet, bisa digunakake kanggo tes tekanan frekuensi dhuwur saka bledosan kimia

     

  • MD-G601 SERIES HYDRAULIC PRESSURE SENSOR

    MD-G601 SENSOR PRESSURE HYDRAULIC SENSOR

    * Sensor las integral, tahan kanggo kejut tekanan tinggi bola-bali

    * Desain kompak, ukuran cilik, gampang dipasang

    * Desain gangguan anti-elektromagnetik, stabilitas sirkuit sing apik

    * Dirancang kanggo tekanan dhuwur lan kahanan pengaruh sing kerep banget kayata mesin hidrolik lan mesin lemes

  • MD-G602 SERIES PRINTER PRESSURE SENSOR

    MD-G602 SENSOR TEKANAN PRINTER SERI

    * Struktur las laser, tahan nganti kejut tekanan frekuensi dhuwur bola-bali

    * Tahan metil etil keton

    * Cepet nanggepi kanthi cepet lan stabilitas sirkuit sing apik

    * Dirancang kanggo karakteristik printer

  • MD-G102 SERIES PRESSURE TRANSMITTER

    MD-G102 TRANSMITTER TEKANAN SERI

    * Desain gangguan anti-frekuensi, khusus cocog kanggo nggunakake inverter lan pompa frekuensi variabel

    * Stabilitas jangka panjang sing apik lan akurasi sing dhuwur

    * Sensor silikon diffuse digunakake minangka elemen sensitif tekanan kanthi sensitivitas dhuwur

    * 304 stainless steel, konektor Jaran

  • MD-G701  Flush Diaphragm Pressure Transmitter

    Pemancar Tekanan Diafragma MD-G701

    Cocog kanggo media kenthel sing ngemot partikel padhet

    Vakum disegel

    Sambung proses diafragma siram

    Multiple konfigurasi fleksibel