SERIES ALIRAN

  • MD-EL Electromagnetic Flowmeter

    MD-EL Flowmeter elektromagnetik

    Flowmeter elektromagnetik cocok kanggo ngukur meh kabeh cairan konduktif listrik, uga pangukuran aliran lendhut, tempel lan lendhut.Premise yaiku medium sing diukur kudu paling sethithik sawetara konduktivitas minimal.Suhu, tekanan, viskositas lan kapadhetan ora ana pengaruh ing asil pangukuran.

    Bisa uga digunakake kanggo ngukur media korosif anggere bahan lapisan pipa lan bahan elektroda sing tepat dipilih.Partikel padhet ing medium ora bakal mengaruhi asil pangukuran.

    Sensor aliran lan konverter cerdas mbentuk meter aliran lengkap kanthi integral utawa kapisah.