SERI ALIR

  • MD-EL Electromagnetic Flowmeter

    Flowmeter Elektromagnetik MD-EL

    Meter aliran elektromagnetik cocog kanggo ngukur meh kabeh cairan konduktif listrik, uga pangukuran aliran lendhut, tempel lan lendhut. Premis yaiku medium sing diukur kudu paling ora sawetara konduktivitas minimal. Suhu, tekanan, viskositas lan kepadatan ora ana pengaruhe tumrap asil pangukuran.

    Uga bisa digunakake kanggo ngukur media korosif anggere bahan lapisan pipa sing pas lan bahan elektroda dipilih. Partikel padhet ing medium ora bakal mengaruhi asil pangukuran.

    Sensor aliran lan konverter cerdas mbentuk meter aliran lengkap kanthi integral utawa kapisah.