Flowmeter Elektromagnetik MD-EL

Katrangan singkat:

Meter aliran elektromagnetik cocog kanggo ngukur meh kabeh cairan konduktif listrik, uga pangukuran aliran lendhut, tempel lan lendhut. Premis yaiku medium sing diukur kudu paling ora sawetara konduktivitas minimal. Suhu, tekanan, viskositas lan kepadatan ora ana pengaruhe tumrap asil pangukuran.

Uga bisa digunakake kanggo ngukur media korosif anggere bahan lapisan pipa sing pas lan bahan elektroda dipilih. Partikel padhet ing medium ora bakal mengaruhi asil pangukuran.

Sensor aliran lan konverter cerdas mbentuk meter aliran lengkap kanthi integral utawa kapisah.


Detail Produk

Tag Produk

Aplikasi:

Banyu & limbah Produksi listrik & distribusi Farmasi kimia & industri Industri panganan

Karakteristik teknis:

1. Ora nganggo bagean obah lan ora nganggo

2. Rentang pangukuran proses kasebut yaiku 1: 100

3. Ora ana bagean utawa piranti paningkatan aliran sing jelas

4. Ngukur tingkat aliran macem-macem cairan konduktif

5. Asil pangukuran ora kena pengaruh sifat fisik kayata suhu, tekanan, viskositas, lan kerapatan

6. resistensi korosi sing kuwat lan tahan nyandhang

7. Ngukur maju / mbalikke aliran

8. Layar LCD gedhe, antarmuka operasi sing ramah pangguna, gampang digunakake

9. EEPROM terus-terusan kanggo nyimpen parameter konfigurasi lan data pangukuran sajrone listrik gagal

10. Jangkauan voltase operasi sing jembar

11. Diagnosis mandhiri

Parameter Teknis:

Tampilan Tampilan LCD, nampilake macem-macem data aliran kanthi real-time, m³ utawa unit tampilan L
Struktur Desain jinis semat, jinis integral utawa pamisah
Ngukur medium Cairan utawa padhet-cair, Konduktivitas> 0,5μs / cm2
Range Ngukur 0,05 m / s ~ 8m / s
Pangukuran Akurasi Diameter mm Range m / s Akurasi

3 ~ 20

0,3 utawa kurang ± 0,25% FS
0,3 ~ 1 ± 1,0% R
1 ~ 10 ± 0,5% R

25 ~ 600

0,1 ~ 0,3 ± 0,25% FS
0,3 ~ 1 ± 0,5% R
1 ~ 10 ± 0,3% R

700 ~ 3000

0,3 utawa kurang ± 0,25% FS
0,3 ~ 1 ± 1,0% R
1 ~ 10 ± 0,5% R
% FS: kisaran relatif,% R: pangukuran relatif
Kaliber (mm) 6mm ~ 2000mm
Tekanan nominal PN6, PN10, PN16, PN25, PN40, PN63, PN100, PN160, PN250, PN420 lsp.
Output 4 ~ 20mA utawa frekuensi (<5KHz), RS485, transmisi nirkabel (opsional), relay (opsi

al)

Sambungan DN6 ~ DN2000 kanggo sambungan flange
Standar sambungan Ditrapake kanggo macem-macem standar flange pipa
Standar Produk Syarat akurasi memenuhi standar JJG 1033-2007
Rating IP IP65 (terintegrasi), IP67 utawa IP68 nalika pisah (opsional)
Pasokan listrik AC86 ~ 220V
Suhu sekitar 5 ~ 55
Kelembapan lingkungan <85% rh (Ora kondensasi)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk