TRANSMITTER SUHU

  • MD-TB EXPLOSION-PROOF TEMPERATURE TRANSMITTER

    MD-TB EXPLOSION-PROOF TEMPERATURE TRANSMITTER

    Pemancar suhu bukti ledakan MD-TB yaiku pemancar suhu cerdas saklar, sensor suhu presisi tinggi PT100 impor internal, dilengkapi papan sirkuit pemancar suhu cerdas digital, desain input lan isolasi output.

  • MD-TA INTEGRATED  TEMPERATURE TRANSMITTER

    MD-TA TRANSMITTER TEMPERATUR INTEGRASI

    Pemancar suhu kompak MD-TA minangka pemancar suhu ultra-stabil terintegrasi kanthi sensor suhu presisi tinggi PT100 impor internal. Iki nggunakake sirkuit kompak kanthi input lan output isolasi.

    Pemancar suhu iki nggunakake desain sirkuit proteksi pencahayaan lan gangguan transien cepat (kelompok pulsa) anti-listrik. Iki nduweni fungsi proteksi cahya sing nglindhungi kilat

    indeks tekan petir induksi (≤iA4000V) kaping 5 terus-terusan tanpa karusakan ing peralatan. Input lan output bisa nahan gangguan iA4000V saka transien cepet listrik (klompok pulsa). Produk iki bisa nglindhungi karusakan kanthi efektif amarga petir induksi utawa wiwitan lan mandheg fasilitas listrik dhuwur ing sistem pasokan listrik, kesalahan sirkuit, operasi peralatan inverter lan tukang las listrik ing situs konstruksi lsp. Produk iki bisa nyegah karusakan sing disebabake kanthi efektif kanthi kilat induksi utawa mandheg peralatan listrik dhuwur ing sistem pasokan listrik, kegagalan garis, operasi switching, operasi peralatan konversi frekuensi, lan mesin las nalika konstruksi lapangan   

    Probe lan omah produk digawe saka baja tahan karat 316L, strukture dilas laser, lan garis sambungan nggunakake plug-in aviation anti banyu IP67, sing njamin stabilitas jangka panjang lan keandalan produk.