PENGUKUR TEKANAN DIGITAL

  • Meokon Vacuum Air Oil Water Digital Pressure Gauge  -15~15psi NPT1/4

    Meokon Vacuum Air Oil Water Digital Pressure Gauge -15~15psi NPT1/4

    Ganti Unit: BAR, PSI, MPa, Kgf/cm2;

    Range tekanan: -15 PSI nganti +15 PSI

    Lampu latar / Sambungan: NPT1/4 lanang

    Akurasi: 0,5% FS

    Tegangan Input: 3V (2 baterei AAA)

  • MD-S210 HIGH PRECISION DIGITAL PRESSURE GAUGE

    MD-S210 HIGH PRECISION DIGITAL PRESSURE GAUGE

    105mm diameteripun, 304 SS cangkang

    Tampilan 5 digit, desain layar ganda utama & sub-layar

    10 unit kasedhiya: MPa/kPa/psi/BAR/Pa/mBAR/mmHg/mH2O/Torr/Kgf/cm desain daya kurang, 3 baterei AA lan bisa tahan nganti 3600 jam

    Sertifikat produk: CE, Sertifikat Explosion Exib IICT4

  • MD-S280C DATA RECORDER GAUGE

    MD-S280C DATA RECORDER GAUGE

    80mm diameteripun, 304 stainless steel kasus

    Akuisisi wektu, output USB, ndhukung ekspor data

    Kanthi piranti lunak data, jalur komunikasi data khusus

    Bisa nyimpen nganti 10.000 pcs data, Nampilake sawetara nalika ngalih

    Kanthi bar tampilan meksa, nuduhake persentase tekanan saiki, siji-tombol fungsi nul-clearing

  • MD-S280 INTELLIGENT DIGITAL PRESSURE GAUGE

    MD-S280 INTELLIGENT DIGITAL PRESSURE GAUGE

    LCD 4 digit nuduhake tekanan kanthi akurat ing wektu nyata

    Unit tekanan sing beda kanggo dipilih, nol ngresiki, lampu latar, on/off

    Baterei-daya, desain kurang daya tetep bisa kanggo 12 sasi

    Sensor tekanan presisi dhuwur, akurasi paling dhuwur nganti 0.4% FS, 0.2% FS

    Tampilan persentase tekanan

  • MD-S2201 SERIES DIFFERENTIAL PRESSURE GAUGE

    MD-S2201 SERIES diferensial tekanan gauge

    KARAKTERISTIK TEKNIS

    Sensor tekanan diferensial mikro sing diimpor kanthi akurasi dhuwur lan stabilitas sing apik

    Multiple unit tekanan switching

    Alarm tekanan dhuwur / rendah, weker swara / cahya bisa disetel

    Multiple fungsi: ngaktifake / mateni, cetha, rekaman puncak, swara lan weker cahya

    Didhukung dening 2 baterei AA, sing tahan luwih saka 12 sasi

  • MD-S200 INTELLIGENT DIGITAL PRESSURE GAUGE

    MD-S200 INTELLIGENT DIGITAL PRESSURE GAUGE

    LCD 5 digit nuduhake tekanan kanthi akurat ing wektu nyata

    Unit tekanan sing beda kasedhiya, nol ngresiki, lampu latar, on/off

    Baterei-daya, desain kurang daya tetep bisa kanggo 12 sasi

    Presisi dhuwur, stabilitas jangka panjang

  • MD-S260 INTELLIGENT DIGITAL PRESSURE GAUGE

    MD-S260 INTELLIGENT DIGITAL PRESSURE GAUGE

    LCD 4 digit nuduhake tekanan kanthi akurat ing wektu nyata

    Unit tekanan sing beda-beda kanggo diganti, nol ngresiki, lampu latar, urip/mati Daya baterei, desain kurang daya tetep bisa digunakake sajrone 18 sasi Kabeh cangkang stainless steel, ukuran cilik

    Tampilan persentase tekanan

  • MD-S560R DIGITAL REMOTE-TRANSMISSION PRESSURE GAUGE

    MD-S560R DIGITAL REMOTE-TRANSMISI PRESSURE GAUGE

    4 digital nuduhake tekanan ing sinyal Rs485 wektu nyata

    Stabilitas apik, desain gangguan anti elektromagnetik

    Ana macem-macem unit tekanan, ngresiki kesalahan lan ngresiki nol

    Kisaran suhu operasi sing wiyar, area aplikasi sing wiyar