TEKANAN DIGITAL GAUGE

  • MD-S2201 SERIES DIFFERENTIAL PRESSURE GAUGE

    MD-S2201 SERI BERBEDA TEKANAN

    KARAKTER TEKNIK

    Sensor tekanan diferensial mikro sing diimpor kanthi akurasi dhuwur lan stabilitas sing apik

    Multiple pressure pressure switching

    Alarm meksa dhuwur / kurang, alarm swara / cahya bisa disetel

    Fungsi multi: urip / mateni, mbusak, ngrekam puncak, swara lan weker cahya

    Didhukung dening 2 batere AA, sing tahan luwih saka 12 wulan

  • MD-S280 INTELLIGENT DIGITAL PRESSURE GAUGE

    MD-S280 GAJI TEKANAN DIGITAL INTELIGEN

     LCD 4 digit sing nuduhake tekanan kanthi akurat

    Piranti tekanan sing beda-beda sing bisa dipilih, ora ana reresik, lampu latar, utawa mateni  

    Desain batere, daya listrik tetep bisa digunakake sajrone 12 wulan

    Sensor tekanan presisi tinggi, akurasi paling dhuwur dadi 0,4% FS, 0,2% FS

    Tampilan persentase tekanan

  • MD-S200 INTELLIGENT DIGITAL PRESSURE GAUGE

    MD-S200 GIGI TEKANAN DIGITAL

    LCD 5 digit sing nuduhake tekanan kanthi akurat

    Unit tekanan beda kasedhiya, nul ngresiki, lampu latar, urip / mati

    Desain batere, daya listrik tetep bisa digunakake sajrone 12 wulan     

    Presisi tinggi, stabilitas jangka panjang

  • MD-S210 HIGH PRECISION DIGITAL PRESSURE GAUGE

    MD-S210 PRESISI DIGITAL TEKAT DIGITAL

    105mm diameteripun, 304 cangkang SS

    Tampilan 5digit, desain layar utama & sub-layar

    10 unit kasedhiya: MPa / kPa / psi / BAR / Pa / mBAR / mmHg / mH2O / Torr / Kgf / cm desain daya sedheng, 3 batere AA lan bisa nganti 3600 jam

    Sertifikat produk: CE, Exit Certificate Exib IICT4

  • MD-S260 INTELLIGENT DIGITAL PRESSURE GAUGE

    MD-S260 GIGI TEKANAN DIGITAL INTELIGEN

     LCD 4 digit sing nuduhake tekanan kanthi akurat

    Satuan tekanan beda kanggo ganti, nul, ora ana lampu latar, urip / mati batere, desain daya listrik tetep bisa digunakake nganti 18 wulan Kabeh cangkang baja tahan karat, ukuran cilik

    Tampilan persentase tekanan

  • MD-S280C DATA RECORDER GAUGE

    MD-S280C DATA Recorder GAUGE

    Diameteripun 80mm, 304 kasus stainless steel

    Akuisisi wektu, output USB, dhukungan ekspor data    

    Kanthi piranti lunak data, baris komunikasi data khusus

    Bisa nyimpen nganti 10.000 PC data, ditampilake jangkoan nalika urip

    Kanthi garis tampilan tekanan, nuduhake persentase tekanan saiki, fungsi ngilangi nol tombol siji

  • MD-S560R DIGITAL REMOTE-TRANSMISSION PRESSURE GAUGE

    MD-S560R DIGITAL Remote-TRANSMISSION PRESSURE GAUGE

    4 digital sing nuduhake tekanan kanthi sinyal Rs485 nyata

    Stabilitas sing apik, desain gangguan anti elektromagnetik

    Unit tekanan macem-macem sing kasedhiya, mbusak kesalahan lan ngresiki nol    

    Kisaran suhu operasi wiyar, area aplikasi sing jembar