THERMOMETER DIGITAL

  • MD-T 2088 Temperature Transmitter

    Pemancar Suhu MD-T 2088

    MD-T2088 minangka pemancar suhu digital kanthi tampilan, sensor suhu presisi tinggi internal, kanthi akurat bisa nampilake suhu kanthi nyata, lan bisa ngirim sinyal suhu saka jarak adoh, kanthi presisi tinggi lan stabilitas jangka panjang.

    Pemancar suhu iki nggunakake layar tampilan LCD, kanthi macem-macem fungsi kayata ngoper Celsius / Fahrenheit, koreksi skala penuh, penyaringan digital, lsp., Operasi sederhana lan instalasi sing gampang.

    Produk iki bisa ngukur banyu, minyak, udara lan media non-korosif liyane dadi stainless steel. PT100 presisi tinggi digunakake minangka elemen pangukuran suhu. Cara pangukuran nggunakake sisipan kontak probe suhu, lan sirkuit nindakake kompensasi suhu sekitar 0-60.

  • MD-T200	INTELLIGENT DIGITAL THERMOMETER

    MD-T200 THERMOMETER DIGITAL INTELIGEN

    Konsumsi daya sing sithik, pasokan listrik batere, umure batere dawa Bukak lan kisaran suhu ora opsional

    batere nganggo daya utawa eksternal nganggo 5 digit LCD

    Akurasi suhu dhuwur

    Kasus perumahan SS 304, kuwat lan kuat

    Dhukungan pelanggan kalibrasi suhu ing situs Kecepatan tanggapan pangukuran sing bisa diatur

    Nilai maksimum lan minimal cathetan kanthi otomatis

  • MD- T560 DIGITAL REMOTE THERMOMETER

    MD- T560 THERMOMETER DOTITAL DIGITAL

    Termometer remot digital MD-T560 minangka termometer kanthi tampilan digital LCD, sensor suhu presisi tinggi internal, bisa nampilake suhu kanthi akurat & bisa

    ngirim sinyal suhu kanthi adoh, kanthi karakteristik akurasi dhuwur lan jangka panjang

    stabilitas

    Termometer jarak jauh iki nggunakake tampilan LCD kanthi macem-macem fungsi kayata switching Celsius / Fahrenheit, koreksi skala penuh, lan penyaringan digital. Iki gampang dioperasikake lan gampang dipasang.

    Produk iki bisa ngukur banyu, minyak, udara lan medium stainless steel non-korosif. PT100 presisi tinggi digunakake minangka elemen pangukuran suhu. Cara pangukuran nggunakake probe suhu kanggo dihubungi lan dilebokake. Sirkuit menehi kompensasi suhu operasi saka 0 nganti 60 derajat