SERI SUHU

  • MD-TB EXPLOSION-PROOF TEMPERATURE TRANSMITTER

    MD-TB EXPLOSION-PROOF TEMPERATURE TRANSMITTER

    Pemancar suhu bukti ledakan MD-TB yaiku pemancar suhu cerdas saklar, sensor suhu presisi tinggi PT100 impor internal, dilengkapi papan sirkuit pemancar suhu cerdas digital, desain input lan isolasi output.

  • MD-TA INTEGRATED  TEMPERATURE TRANSMITTER

    MD-TA TRANSMITTER TEMPERATUR INTEGRASI

    Pemancar suhu kompak MD-TA minangka pemancar suhu ultra-stabil terintegrasi kanthi sensor suhu presisi tinggi PT100 impor internal. Iki nggunakake sirkuit kompak kanthi input lan output isolasi.

    Pemancar suhu iki nggunakake desain sirkuit proteksi pencahayaan lan gangguan transien cepat (kelompok pulsa) anti-listrik. Iki nduweni fungsi proteksi cahya sing nglindhungi kilat

    indeks tekan petir induksi (≤iA4000V) kaping 5 terus-terusan tanpa karusakan ing peralatan. Input lan output bisa nahan gangguan iA4000V saka transien cepet listrik (klompok pulsa). Produk iki bisa nglindhungi karusakan kanthi efektif amarga petir induksi utawa wiwitan lan mandheg fasilitas listrik dhuwur ing sistem pasokan listrik, kesalahan sirkuit, operasi peralatan inverter lan tukang las listrik ing situs konstruksi lsp. Produk iki bisa nyegah karusakan sing disebabake kanthi efektif kanthi kilat induksi utawa mandheg peralatan listrik dhuwur ing sistem pasokan listrik, kegagalan garis, operasi switching, operasi peralatan konversi frekuensi, lan mesin las nalika konstruksi lapangan   

    Probe lan omah produk digawe saka baja tahan karat 316L, strukture dilas laser, lan garis sambungan nggunakake plug-in aviation anti banyu IP67, sing njamin stabilitas jangka panjang lan keandalan produk.

  • MD-HT101 SERIES DIGITAL TEMPERATURE AND HUMIDITY SENSORS

    MD-HT101 SERI TEMPERATUR DIGITAL lan SENSOR HUMIDITY

    68x50mm tampilan LCD layar gedhe

    Desain anti-gangguan, output sing diisolasi

    Opsional 4 ~ 20mA utawa RS485 output

    Probe pamisah opsional

    Dhukungan pilihan independen saka jangkoan lan konfigurasi parameter utama

  • MD-T 2088 Temperature Transmitter

    Pemancar Suhu MD-T 2088

    MD-T2088 minangka pemancar suhu digital kanthi tampilan, sensor suhu presisi tinggi internal, kanthi akurat bisa nampilake suhu kanthi nyata, lan bisa ngirim sinyal suhu saka jarak adoh, kanthi presisi tinggi lan stabilitas jangka panjang.

    Pemancar suhu iki nggunakake layar tampilan LCD, kanthi macem-macem fungsi kayata ngoper Celsius / Fahrenheit, koreksi skala penuh, penyaringan digital, lsp., Operasi sederhana lan instalasi sing gampang.

    Produk iki bisa ngukur banyu, minyak, udara lan media non-korosif liyane dadi stainless steel. PT100 presisi tinggi digunakake minangka elemen pangukuran suhu. Cara pangukuran nggunakake sisipan kontak probe suhu, lan sirkuit nindakake kompensasi suhu sekitar 0-60.

  • MD-T200	INTELLIGENT DIGITAL THERMOMETER

    MD-T200 THERMOMETER DIGITAL INTELIGEN

    Konsumsi daya sing sithik, pasokan listrik batere, umure batere dawa Bukak lan kisaran suhu ora opsional

    batere nganggo daya utawa eksternal nganggo 5 digit LCD

    Akurasi suhu dhuwur

    Kasus perumahan SS 304, kuwat lan kuat

    Dhukungan pelanggan kalibrasi suhu ing situs Kecepatan tanggapan pangukuran sing bisa diatur

    Nilai maksimum lan minimal cathetan kanthi otomatis

  • MD- T560 DIGITAL REMOTE THERMOMETER

    MD- T560 THERMOMETER DOTITAL DIGITAL

    Termometer remot digital MD-T560 minangka termometer kanthi tampilan digital LCD, sensor suhu presisi tinggi internal, bisa nampilake suhu kanthi akurat & bisa

    ngirim sinyal suhu kanthi adoh, kanthi karakteristik akurasi dhuwur lan jangka panjang

    stabilitas

    Termometer jarak jauh iki nggunakake tampilan LCD kanthi macem-macem fungsi kayata switching Celsius / Fahrenheit, koreksi skala penuh, lan penyaringan digital. Iki gampang dioperasikake lan gampang dipasang.

    Produk iki bisa ngukur banyu, minyak, udara lan medium stainless steel non-korosif. PT100 presisi tinggi digunakake minangka elemen pangukuran suhu. Cara pangukuran nggunakake probe suhu kanggo dihubungi lan dilebokake. Sirkuit menehi kompensasi suhu operasi saka 0 nganti 60 derajat