SERI LEVEL

  • High-performance input level sensor

    Sensor level input kinerja dhuwur

    Sensor level MD-L100 ngukur level cair utawa ambane banyu adhedhasar prinsip hidrostatik, nggunakake unsur sensitif isolasi kinerja tinggi, lan nggunakake teknologi kompensasi suhu canggih lan teknologi penyegelan banyu kanggo ngonversi tekanan statis dadi sinyal listrik, sinyal listrik standar.

    Sensor level cairan digunakake kanggo pangukuran level banyu ing waduk, kali, perawatan limbah, pasokan banyu kutha, lsp. Seri produk kasebut uga kalebu sensor level cair sing dirancang kanggo kondhisi sing luwih khusus kayata panas bumi, tambang, tangki minyak, lsp.

  • MD-UL	Universal Ultrasonic Level Gauge

    Ukur Tingkat Ultrasonik MD-UL Universal

    Opsional 4 ~ 20mA / RS485 lan output nirkabel opsional GPRS liyane

    Gawe serep lan pulihake paramèter pangaturan Arbitrary output output analog kanthi nyaring digital lan pangenalan kumandhang

    Bisa nyetel fungsi nyaring gangguan interferensi kanthi manual

    Dhukungan format data serial khusus (dipilih nalika order)

    Ndhukung operasi fungsi matematika khusus