MD-G102 TRANSMITTER TEKANAN SERI

Katrangan singkat:

* Desain gangguan anti-frekuensi, khusus cocog kanggo nggunakake inverter lan pompa frekuensi variabel

* Stabilitas jangka panjang sing apik lan akurasi sing dhuwur

* Sensor silikon diffuse digunakake minangka elemen sensitif tekanan kanthi sensitivitas dhuwur

* 304 stainless steel, konektor Jaran


Detail Produk

Tag Produk

Karakteristik Teknis:

* Desain gangguan anti-frekuensi, khusus cocog kanggo nggunakake inverter lan pompa frekuensi variabel

* Stabilitas jangka panjang sing apik lan akurasi sing dhuwur

* Sensor silikon diffuse digunakake minangka elemen sensitif tekanan kanthi sensitivitas dhuwur

* 304 stainless steel, konektor Jaran

Pemancar tekanan MD-G102 seri universal nggunakake struktur kompak lan desain sirkuit digital, sing ndadekake wujud eksternal luwih cilik, luwih gampang dipasang, lan kompatibilitas listrik luwih apik

Pemancar iki dirancang kanggo pasokan banyu frekuensi variabel ing sistem pasokan banyu. Iki nggunakake sirkuit interferensi konversi anti-frekuensi khusus kanggo njamin stabilitas sinyal output lan daya tahan jangka panjang. Ngitung persyaratan suhu sistem pasokan banyu ing wektu sing padha. Pemancar justru menehi kompensasi suhu ing kisaran suhu -10 ~ 70ºC supaya stabilitas jangka panjang lan apik.

Pemancar tekanan iki bisa dicocogake karo macem-macem inverter, kompresor udara, lini produksi otomatis, lan peralatan swadaya.

Aplikasi :

* Pasokan banyu frekuensi variabel * Mesin lan peralatan * Jaringan pipa banyu * Lini produksi otomatis

Parameter Teknis :

Kisaran Gauge: -100kPa… -60 ~ 0 ~ 10kPa… 60MPa
Tekanan mutlak: 0 ~ 10kPa… 100kPa… 2.5MPa
Tekanan kakehan ≤10MPa 200%, ﹥ 10MPa 150%
Wektu nanggepi 5ms
Akurasi 0,5% FS
Stabilitas jangka panjang Biasane: ± 0,25% FS / taun
Mlayu suhu nol Biasane: ± 0,02% FS / ℃, Maks: ± 0,05% FS / ℃
Drift suhu sensitivitas Biasane: ± 0,02% FS / ℃, Maks: ± 0,05% FS / ℃
Pasokan 12 ~ 28VDC (Standard 24VDC)
Output 4-20mA / RS485 / 0 ~ 5V / 0 ~ 10V / 0.5 ~ 4.5V
Suhu operasi -40 ~ 80 ℃
Suhu kompensasi -10 ~ 70 ℃
Suhu panyimpenan -40 ~ 100 ℃
Perlindhungan listrik Perlindhungan anti-malik, desain gangguan anti-frekuensi
Rating IP IP65 (DIN) IP67 (kabel)
Pangukuran Medium Gas utawa cairan ora kompatibel karo baja tahan karat 316L
Sambungan tekanan M20 * 1.5, G1 / 2, G1 / 4, NPT1 / 4 (disesuaikan)
Bahan Konektor 304SS

Ukuran :

11

DIN

22

Kabel


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita