MD-S270 WIRELESS PRESSURE GAUGE

Katrangan singkat:

Pengukur tekanan digital nirkabel seri MD-S270 dikembangake kanthi mandhiri dening Shanghai Meokon. Pengukur tekanan digital transmisi nirkabel daya rendah kanthi daya batere.

Serangkaian pengukur tekanan digital digital kasedhiya ing macem-macem mode transmisi nirkabel, kalebu macem-macem opsi transmisi GPRS / LORa / NB-iot. Serangkaian produk iki nganggo casing aluminium cor tahan ledakan lan 304 sendi stainless steel. Dilengkapi sensor tekanan presisi tinggi lan layar tampilan kristal cair LCD. Iki bisa ngukur medium gas, cair lan minyak non-korosif, lan nduweni ciri medium lan kompatibilitas. Nduwe macem-macem fungsi tambahan kayata ngresiki, lampu latar, urip / mateni, ngoper unit, lan alarm voltase kurang.


Detail Produk

Tag Produk

Serangkaian produk iki kanthi kecepatan akuisisi sensor bisa disetel, frekuensi pangunggahan bisa disetel, nilai alarm tekanan dhuwur lan sithik bisa disetel, alarm tekanan wektu nyata lan fungsi liyane.

MD-S270G minangka pangukur tekanan digital nirkabel sing ditularake GPRS sing ngunggah tekanan pipa ing situs menyang cloud kanthi nggunakake jaringan GPRS diwasa China Mobile. Pangguna bisa cocog karo alamat IP lan parameter umum liyane ing situs utawa mbatalake.

MD-S270L minangka pangukur tekanan digital nirkabel transmisi LORa, sing digunakake nganggo gateway LORa. Keuntungan saka konsumsi daya sithik, jarak transmisi sing dawa, penetrasi sinyal sing kuwat, lan jaringan ngatur dhewe.

MD-S270N minangka pengukur tekanan digital nirkabel NB-iot kanthi teknologi NB-iot paling anyar, konsumsi daya sithik, efisiensi transmisi sing dhuwur lan tarif sing murah. Seri produk iki wis lulus sertifikasi CE lan sertifikasi keamanan intrinsik.

Karakteristik Teknis:

1. Desain tenaga sing sithik, daya batere, umur batere dawa

2. Pasokan listrik batere opsional, mode pasokan daya

3. GPRS / LORa / NB-iot macem-macem cara transmisi nirkabel

4. 304 omah lan konektor stainless steel, diafragma stainless steel 316L, kompatibilitas media

5. -0.1 ~ 0 ... 0,01 0,1 ... 1,6 ... 10 ... 200MP jangkoan skala kebak

Fitur Produk:

1. Multiple pressure unit switching

2. Fungsi transmisi nirkabel

3. Ngalih fungsi

4. Konfigurasi utawa tombol remot kanggo nyetel alamat IP, titik weker, frekuensi ngirim, lsp.

5. Dilengkapi gateway kanggo ngawasi tekanan sing efisien (LORa) ing LAN

Aplikasi:

1. Jaringan selang geni

2. Pemanasan

3. Banyu cerdas

4. Piranti medis

5. Acara liyane sing mbutuhake ngawasi tekanan nirkabel


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita