MD-S625EZ DIGITAL ELECTRO CONNECTING PRESSURE SWITCH

Katrangan singkat:

LED 4 digit sing nuduhake tekanan kanthi nyata

Telung unit tekanan kasedhiya, siji tombol kanggo ngilangi nol

Presisi dhuwur; suwe ngladeni; kejut lan resistensi pengaruh sing apik

Mode sambung padha karo elektro mekanik sing ngukur tekanan


Detail Produk

Tag Produk

Karakteristik Teknis:

LED 4 digit sing nuduhake tekanan kanthi nyata

Telung unit tekanan kasedhiya, siji tombol kanggo ngilangi nol

Presisi dhuwur; suwe ngladeni; kejut lan resistensi pengaruh sing apik

Mode sambung padha karo elektro mekanik sing ngukur tekanan

MD-S825E / Z yaiku elektro digital presisi tinggi sing ngukur tekanan, ngukur tekanan setting, tampilan tekanan, kontrol ing sak unit profesional. "tombol siji kanggo ngilangi nol" lan "Telung unit tekanan bisa diganti" kasedhiya.

Kita luwih nggatekake stabilitas sirkuit amarga ngelingi lingkungan operasi kanthi kapasitas anti-gangguan sing kuat, proteksi elektronik, perlindungan lonjakan.

Pengukur tekanan sambung elektro seri bakal ngganti pengukur tekanan elektro mekanik kanggo adaptasi karo variasi tekanan sing asring digunakake, asring kedadeyan geter. Wis ngetutake fitur: tampilan kanthi cetha, wektu kerja dawa, gampang operasi, resistensi kejut sing apik.

Aplikasi:

Mesin Otomatisasi Mesin Mesin Peralatan Medis

Sistem perawatan banyu pompa / kompresor

Pengujian Mesin Pertanian jip Sistem hidrolik lan pneumatik

Pengukur tekanan penghubung elektro digunakake kanggo ngukur tekanan cairan lan gas (ora mbebayani jeblugan) ing minyak, kimia, metalurgi, pembangkit listrik, mesin lan sektor industri liyane lan peralatan Mekanik lan listrik. Nalika pangukuran bisa digunakake kanthi piranti listrik sing pas (kayata: relay, inverter), alat kasebut bisa ngontrol lan alarm kanthi otomatis.

Pengukur tekanan sambung elektro digital (uga diarani kontrol tekanan digital utawa relay tekanan digital) ngetutake fungsi: setelan, kontrol, setelan watesan ndhuwur lan ngisor, wektu tundha alarm.

PERHATIAN: Persyaratan produk pasokan listrik ing situs. Output minangka sinyal relay (sinyal pasif).


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita