SERI WIRELES

  • MD-S270 WIRELESS DIGITAL PRESSURE GAUGE

    MD-S270 WIRELESS PRESSURE GAUGE

    Pengukur tekanan digital nirkabel seri MD-S270 dikembangake kanthi mandhiri dening Shanghai Meokon. Pengukur tekanan digital transmisi nirkabel daya rendah kanthi daya batere.

    Serangkaian pengukur tekanan digital digital kasedhiya ing macem-macem mode transmisi nirkabel, kalebu macem-macem opsi transmisi GPRS / LORa / NB-iot. Serangkaian produk iki nganggo casing aluminium cor tahan ledakan lan 304 sendi stainless steel. Dilengkapi sensor tekanan presisi tinggi lan layar tampilan kristal cair LCD. Iki bisa ngukur medium gas, cair lan minyak non-korosif, lan nduweni ciri medium lan kompatibilitas. Nduwe macem-macem fungsi tambahan kayata ngresiki, lampu latar, urip / mateni, ngoper unit, lan alarm voltase kurang.

  • MD-G501 Miniature wireless pressure sensor

    MD-G501 ​​Sensor tekanan nirkabel miniatur

    Ukuran cilik, maksimal dhuwur 82.5mm

    Transmisi Bluetooth, jarak paling dawa luwih saka 20 meter

    Macem-macem fungsi: unit switch, nul ngresiki, alarm lan fluktuasi ambang alarm fluktuasi

    Daya batere, desain daya listrik tetep bisa digunakake sajrone 12 wulan

    Ndhukung konfigurasi Bluetooth lan konfigurasi parameter remot nganggo gateway Bluetooth. nyuda biaya pangopènan