Pemancar tekanan digital diferensial "kebak tulus"

Ing taun-taun pungkasan, kahanan pangembangan ekonomi lan teknologi global ngalami pangowahan sing jero. Didhukung karo teknologi teknologi informasi lan komunikasi generasi anyar, ekonomi nyata negaraku terus ningkatake level digitalisasi, jaringan, lan intelijen. Ekonomi digital wis ngrambah kanthi cepet, ora mung ing jaman lawas lan anyar. Transformasi energi kinetik nduweni peran penting ing mesin kasebut, lan uga dadi dhukungan sing kuat kanggo transformasi lan upgrade industri tradisional.

Saiki, "prasarana anyar" nyepetake implementasi teknologi informasi lan komunikasi generasi anyar kayata intelijen buatan, 5G, blockchain, Internet of Things, cloud computing, lsp. Inovasi lan terobosan luwih cepet, lan integrasi kanthi bidang ekonomi lan sosial dadi saya jero, nyengkuyung "" Internet Kabeh "lan tekane nyata jaman urip cerdas. Ing konteks iki, pangembangan kutha cerdas kanthi cepet, keamanan cerdas, transportasi cerdas, perlindungan geni cerdas , pabrik sing cerdas, lsp., terus ningkatake panjaluk instrumen sing cerdas.

Wiwit taun 2019, penghasilan industri instrumentasi domestik saya saya maju, lan aplikasi instrumen cerdas lan meter sing dilengkapi macem-macem sensor canggih wis saya akeh. Temenan, sawetara faktor sing nyenengake kayata kenaikan permintaan pasar lan dhukungan saka kabijakan nasional nyedhiyakake kahanan sing positif kanggo pangembangan lan popularisasi instrumentasi cerdas. Ing instrumentasi cerdas, pengukur tekanan mesthi dadi area subdivisi sing penting.

Wong industri percaya manawa kanthi transformasi manufaktur industri terus-terusan lan pangowahan kebutuhan produksi lan urip, bakal ana akeh skenario aplikasi sing kudu ngukur tekanan gas, uap, level cair, lan liya-liyane, lan instrumen liyane kanggo ngukur tekanan cilik Disebut pemancar tekanan diferensial. Minangka panyedhiya layanan antarmuka sensor cerdas domestik sing misuwur, Shanghai Mingkong wis ngrancang lan ngembangake seri pemancar tekanan diferensial MD-S221 kanggo nanggepi kebutuhan ing ndhuwur.

The1

Diwiwiti saka kebutuhan nyata ing pasar lan pelanggan, pemancar tekanan diferensial seri MD-S221 saka Shanghai Mingkong iki nggunakake sensor tekanan diferensial asli sing diimpor minangka elemen sensor tekanan, lan dilengkapi sirkuit AC digital konsumsi daya paling sithik, sing presisi tinggi, Keuntungan utama kayata stabilitas jangka panjang sing apik, akurasi luwih apik tinimbang 1% FS.

The2

Sanalika, pemancar tekanan MD-S221 bisa nyadari tampilan tekanan digital digital wektu nyata LED papat digit; Output 4-20mA / RS485 ora opsional; uga nduweni fungsi kayata ngoper unit lan ngresiki; lan ndhukung alamat / tingkat baud / filter pancet / Setelan digit tampilan (jinis RS485); Produk kasebut duwe desain interferensi anti-elektromagnetik kanggo nggayuh data sing stabil lan andal; uga nduweni sertifikasi bukti mbledhos Exia IICT4 Ga.

The3

Kajaba iku, pemancar tekanan diferensial mikro Mingkong duwe ukuran omah 83,7 × 83,7mm lan digawe saka bahan ABS. Iki bisa nggayuh voltase pasokan listrik 12 ~ 28V lan suhu kerja -40 ~ 80 ℃. Nduwe ciri khas macem-macem aplikasi. Cocog banget kanggo lapangan sing mbutuhake pemantauan tekanan diferensial mikro, kayata sistem ventilasi, pencegahan kebakaran lan asap lan sistem pembuangan, pemantauan kipas, sistem filtrasi AC, lsp.


Wektu kiriman: Apr-28-2021