Shanghai Meokon Upacara Penghargaan Beasiswa "Meokon Smart Sensor" kaping 2 rampung kanthi sampurna

Tanggal 11 November 2020, program "Beasiswa Sensor Smart Meokon" tahunan dianakake maneh.

Program iki diinisiasi dening MEOKON SENSOR TECHNOLOGY (SHANGHAI) CO., LTD lan program iki kanggo nyengkuyung universitas supaya duwe sensor sensor cerdas sing inovatif. Upacara penghargaan beasiswa iki dianakake ing Institut Teknologi Changshu minangka upacara "Beasiswa sensor Smart Meokon" nomer loro. Delong, Chen sing dadi manajer umum Shanghai Meokon, nekani upacara kasebut lan menehi pidato kanggo nambah sandiworo.

Wicara dening General Manager

Wartakake dening General Manager

Sabanjure, para pimpinan Shanghai Meokon nganakake upacara penghargaan kanggo bakat universitas sing nampa beasiswa lan menehi sertifikat penghargaan; Shanghai Meokon ngormati saben talenta lan mbukak tangan kanggo nampani kabeh talenta sing duwe impen lan ngupayakake urip.

Iki minangka kaping pindho berturut-turut Shanghai Meokon nerbitake beasiswa kanggo mahasiswa sing pinunjul ing universitas sing utamane sensor. Tujuane beasiswa sing diterbitake, ing tangan siji, kanggo ndorong siswa sing pinunjul supaya sinau luwih cepet lan dadi pilar inovasi lan pengembangan industri sensor sanalika bisa. Saliyane, iki uga ndhukung lan nyengkuyung budidaya bakat ing universitas. Kajaba iku, perusahaan ngarep-arep yen liwat kerja sama perusahaan-sekolah, bisa nyedhot luwih akeh bakat bermutu kanggo nambah pangembangane dhewe. Ing mbesuk, beasiswa kasebut bakal dibentuk ing luwih akeh universitas kanggo nyengkuyung bakat luwih akeh.


Wektu kiriman: Feb-22-2021