Shanghai MEOKON 2020 "Ati-ati koagulasi bisa nggawe kekuwatan Nggawe kegiatan tim sing apik, inovatif lan Berjuang"

Kanggo nambah kohesi tim, komunikasi lan kolaborasi; ningkatake kesadharan kerja sama aktif lan katrampilan komunikasi, kanggo nyengkuyung anggota tim ngadhepi tantangan, nembus awake dhewe, nutul potensial, lan nerbitake semangat; sauntara njero budaya perusahaan “MING IN HEART, KONG IN ACT”, nambah karyawan luang. Departemen Penjualan Shanghai Meokon nganakake kegiatan pembangunan tim rong dina ing wulan September 2020.

Tanggal 19 September, kabeh karyawan departemen penjualan teka ing Pulo Suzhou Taihu Sanshan, ngluncurake kegiatan ekspansi musim gugur kanthi tema "Ati koagulasi ketemu kekuwatan Gawe sing cerdas, Inovasi lan Usaha". Kegiatan iki duwe peran sing apik kanggo ningkatake kohesi tim, Ngiyatake komunikasi lan pertukaran antar anggota tim duwe peran sing apik kanggo promosi.

Sawise ngrampungake muter kanthi nyenengake ing saindenging pulau, bangunan tim kanthi resmi diwiwiti. Sawise iku, kita miwiti kompetisi relay tebing tebing. Miturut susunan pelatih, kita nganakake PK wektu kanggo tim kasebut. Keturunan tebing ora mung nuduhake kemampuan pitulung ing antarane anggota tim, nanging uga ndadekake individu bisa luwih becik nembus awake dhewe; ana kerja tim lan kompetisi.

Ngepung pulau

Cliff rappelling

1 (3)

Saliyane relay mudhun ing tebing, kita uga main game kompetisi tim liyane- "Magic Circles". Sajrone game kasebut, sawetara wong sing tanggung jawab kanggo latihan ing situs, sawetara sing tanggung jawab ngatur langkah-langkah implementasine, sawetara sing tanggung jawab ngelingake pancegahan, lan sawetara sing tanggung jawab njupuk gambar lan video ... Kabeh tautan ditindakake kanthi tertib lan cara sing nyenengake. Pungkasane nalika game rampung, anggota tim uga nambah kapercayan lan pangerten bebarengan ing kerja sama.

Sawise game, kita ora mung duwe hadiah nanging uga ukuman.

Ana kejutan ing amplop abang

Paukuman Shiatsu

Pungkasan kegiyatan dolanan awan, sore yaiku wayah santai lan hiburan, bakar bakar: tusuk sate, main kertu, nyanyi; santai lan seneng.

Sawise rampung kegiyatan ing dina kapisan, esuk banjur tekan ing Gunung Taihang ing Pulo Sanshan. Nalika ngrasakake pemandangan sing apik, kita uga ngrungokake sejarah lan budaya Gunung Taihang sing diterangake pandhuan kasebut.

Kegiatan bangunan tim rong dina rampung kanthi sampurna. Bangunan tim nguatake komunikasi lan ijol-ijolan antar kolega, nambah kohesi ing departemen kasebut, sekaligus pengalaman saka kemampuan kerja tim.


Wektu kiriman: Feb-22-2021