Meokon 1 menit "Jelajahi": Fungsi transmisi Bluetooth gateway nirkabel

Kanthi pangembangan Internet of Things lan teknologi data amba, uga implementasi omah sing cerdas lan kutha cerdas, riset teknologi lan pangembangan lan iterasi produk gateway nirkabel uga terus maju. Ing konteks iki, sawise gateway nirkabel Bluetooth metu, mula akeh perhatian ing industri.

Gerbang kasebut nggunakake transmisi Bluetooth nirkabel, sing umume dikembangake nggunakake RT-Thread (sistem operasi multi-threaded real-time), sing nduwe keuntungan dhasar sing jelas, kalebu akeh fitur kayata macem-macem cara komunikasi, terminal akses sing akeh, lan tekanan lan suhu akuisisi

ssaw (2)

Sawise gateway cerdas nirkabel disambungake menyang jaringan area lokal sing padha, bisa mlebu menyang kaca web konfigurasi ing gateway Bluetooth liwat komputer kanggo ngatur sensor. Sampeyan bisa nambah / mbusak pemancar Bluetooth sing kaiket lan ngonfigurasi paramèter sensor. Kajaba iku, cara instalasi seri gateway nirkabel Bluetooth iki gampang banget lan trep, lan dilengkapi adaptor daya 220V, sing cocog kanggo instalasi lan debugging ing situs dening para insinyur.

Gerbang nirkabel Bluetooth duwe kaluwihan kaya ing ngisor iki:

1. Desain canggih, desain teknis lan desain tampilan luwih jumbuh karo kebutuhan nyata skenario aplikasi, volume sithik banget, level integrasi luwih dhuwur, lan penerapan bisa ditambah kanthi nyata.

2. Gerbang Bluetooth bisa ndhukung macem-macem cara komunikasi kayata Ethernet / 4G / RS485 kanggo nyukupi macem-macem kabutuhan ing kahanan komunikasi sing beda-beda;

3. Gerbang bisa ndhukung akses menyang luwih saka 100 sensor Bluetooth kanthi luwih saka 100 paramèter, lan ndhukung manajemen gerbang lan konfigurasi paramèter sensor, sing nggambarake pinunjul produk ing “transmisi Bluetooth nirkabel”;

4. Bisa disambungake karo macem-macem jinis sensor kayata tekanan, suhu, level cair, suhu lan asor, lan bisa ditrapake kanggo skenario sing luwih beda.

ssaw (1)

Kanthi dhukungan saka macem-macem kaluwihan lan karakteristik, gateway nirkabel Bluetooth duwe macem-macem aplikasi lan bisa ditrapake kanggo skenario aplikasi kayata kamar pam kebakaran, pabrik cerdas, laboratorium, lan kamar komputer. Bisa dingerteni manawa prospek gateway pasar mbesuk cukup jelas, lan ruang lingkup aplikasi bisa uga ditambahi.


Wektu kiriman: Mei-07-2021