Sugeng rawuh ing pembukaan Shenzhen MEOKKON

1 (2)

Ing esuk tanggal 13 Desember, anak perusahaan Shenzhen MEOKON Sensor Technology (Shanghai) Co., Ltd. nganakake upacara pembukaan. Pak Andy, manajer umum Shanghai MEOKON, Pak Qiu, manajer umum Chongqing MEOKON, lan Pak Ren, manajer umum MINDA Shengzhou nekani acara pambukaan lan pemotongan pita ing MEOKON Shenzhen.

Shenzhen MEOKON didegake ing Mei 2020 lan dadi anak perusahaan nomer telu sawise Chongqing MEOKON lan Shengzhou MIND. Pembentukan anak perusahaan minangka langkah penting ing tata letak strategis pasar MEOKON lan bakal njupuk peran penting kantor pusat ing pasar China Selatan. Dheweke bakal ngetutake filosofi bisnis lan mekanisme manajemen "Shanghai MEOKON" kanggo nggedhekake bisnis kanthi aktif lan nggedhekake layanan lokal.

Kita yakin manawa kanthi berkah lan pemberdayaan macem-macem sumber daya saka kantor pusat, Shenzhen MEOKON mesthi bakal menehi asil lan layanan kualitas apik kanggo para pelanggan ing China kidul, lan bakal nambah masa depan MEOKON. Perusahaan uga bakal terus ngetrapake strategi "perencanaan, dhukungan ilmiah lan teknologi, lan tata nasional".

Ing kene, kita ngarep-arep banget supaya Shenzhen MEOKON, kanthi pimpinan manajer umum Ms. Amber, bakal maju, nggawe merek teknologi MEOKON lan pengaruh industri ing China kidul, lan nyumbang kawicaksanan lan kekuwatan wong MEOKON kanggo perusahaan lokal lan pembangunan ekonomi. .

Ayo padha mberkahi Shenzhen MEOKON: bisnis sing apik! Rencana gedhe! Kinerja sejahtera! Kabeh karyawan ing Shenzhen MEOKON bakal kebak semangat lan sikap layanan tulus, ngenteni pelanggan anyar lan lawas kanggo ngunjungi lan nuntun karya ing situs!

Alamat: NO 1220 ~ 1222, ECO International, Bangunan 8, Xiangbinshan, Zhongxi, Xixiang Street, Distrik Baoan, Kota Shenzhen 


Wektu kiriman: Feb-22-2021